[Kyçu ]
Aplikacion për praktikë në Raiffeisen Bank
Skip Navigation Links


 
Studentë të nderuar,

Falemnderit për përzgjedhjen tuaj për të konsideruar Raiffeisen Bank si institucion potencial për praktikë.

Konkursi për aplikim në programin e praktikës Raiffeisener për vitin 2018 ka përfunduar!

Sukses!
Departamenti i Burimeve Njerëzore dhe Trajnimeve!

© RBKO 2011