Na kontaktoni në:
Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.
Corporate Office, Edmond Hoxha #27, Prishtinë
Tel: +381(0)38 222 222 (273)

Udhëzime:
* Ju lutem plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara në aplikacion.
* Ju lutem kontaktoni zyret e Burimeve Njerëzore nëse keni vështirësi gjatë aplikimit.
*Aplikacionet pa informata të kërkuara apo me informata gjysmake, nuk do të konsiderohen.

Welcome !!!

Mirësevini në sistemin online të aplikimit të Bankës Raiffeisen dhe falemnderit që keni përzgjedhur bankën tonë si punëdhënësin tuaj potencial. Raiffeisen Bank me kënaqësi fton të gjithë ju që keni kualifikimet e nevojshme, jeni të motivuar për arritjen e rezultateve, jeni të përkushtuar dhe iniciatorë, të aplikoni për pozitën/at e hapura në vijim:  

* * *
  

  

 

 

[ Login ] 
© RBKO 2007