Na kontaktoni në:
Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.
Corporate Office, Edmond Hoxha #27, Prishtinë
Tel: +381(0)38 222 222 (273)

Udhëzime:
* Ju lutem plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara në aplikacion.
* Ju lutem kontaktoni zyret e Burimeve Njerëzore nëse keni vështirësi gjatë aplikimit.
*Aplikacionet pa informata të kërkuara apo me informata gjysmake, nuk do të konsiderohen.

Welcome !!!

Mirësevini në sistemin online të aplikimit të Bankës Raiffeisen dhe falemnderit që keni përzgjedhur bankën tonë si punëdhënësin tuaj potencial. Raiffeisen Bank me kënaqësi fton të gjithë ju që keni kualifikimet e nevojshme, jeni të motivuar për arritjen e rezultateve, jeni të përkushtuar dhe iniciatorë, të aplikoni për pozitën/at e hapura në vijim:  

Junior Leasing Sales Representative (Prishtine)
Location: Prishtina Branch From: 10/15/2019 Job Profile
Employee type: Full Time To: 10/25/2019 Apply
Junior Leasing Sales Representative (Ferizaj)
Location: Ferizaj Branch From: 10/15/2019 Job Profile
Employee type: Full Time To: 10/25/2019 Apply
Junior Leasing Sales Representative (Gjilan)
Location: Gjilan Branch From: 10/15/2019 Job Profile
Employee type: Full Time To: 10/25/2019 Apply
Leasing Sales Representative Coordinator (Prizren)
Location: Prizren Branch From: 10/15/2019 Job Profile
Employee type: Full Time To: 10/25/2019 Apply
  

  

 

 

[ Login ] 
© RBKO 2007